HTML

Syria & Libanon

Harom het suzukival Sziriaba es Libanonba.

Friss topikok

Linkblog

2010.09.20. 01:01 gkiss

6. nap

2010.08.05. csütörtök

   Reggeli után, indultunk Derinkuyuba, ahol egy 11 szintes földbe vájt várost láttunk. A turisták a 7. szintig mehetnek le. Jó kis labirintus, klausztrofóbiásoknak nem ajánlott!

   Adana, Iskenderun után 6 óra körül voltunk a szír határon. A Török oldal sima ügy, fél óra alatt átértünk. A szír oldalon már kicsit körülményesebb az átlépés. Egy nagy épületben kellett rohangálni ablaktól-ablakig, mindenhol fizetni 2 dollárt, néhol egy kis extra baksist. Sohse tudom  mire kellettek ezek a pénzek.

   Mindennek ellenére, egy óra alatt átjutottunk Szíriába. Nem sokkal a határ után megálltunk egy útszéli kempingben. Ugyan nem volt kiadó szobájuk, de a tulaj felajánlotta az irodáját a kemping végében. Bőséges vacsora és beszélgetés a tulajjal.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://syria-libanon.blog.hu/api/trackback/id/tr122309060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása