HTML

2010.09.14. 23:49 gkiss

2. nap

2010.08.01 vasárnap

   8-kor indultunk a benzinkúttól. A török határ előtt már nagyon ronda hangja volt a kocsinak. A kipuffogó szétcsúszott. Már otthon szóltak a szervizben, hogy nem ártana kicserélni, de már nem volt rá időnk. (Jó lett volna szánni rá) Vasárnap nincsenek szervizek, az út mentén lévő TIR garázsokban pedig csak kamionokkal foglalkoznak. Gondoltuk, Isztambulig akkor is elmegyünk.

   A Török határon sokan voltak, de aránylag gyorsan átjutottunk (kb 1 óra). Vízumot és pályamatricát veszünk euróért -még nincs török líránk.

   5-kor átvettük az egy ismerős által kölcsönadott lakást Isztambul belvárosában. (Ezúton is köszönjük Mehmetnek a páratlan panorámás szállást!) Kis séta a városban, vacsora, tea, és alvás...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://syria-libanon.blog.hu/api/trackback/id/tr192297114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása